Maj pachnie świeżością | 27.05

240,00

Dostępność:

Brak w magazynie

Tematem przewodnim warsztatów będzie zmiana nawyków żywieniowych na lepsze. Maia opowie jak i gdzie szukać dobrych produktów? Jak łączyć smaki? Wprowadzi Was w swój świat, przedstawi produkty który mają zbawienny wpływ na nasze zdrowie. Tematem przewodnim będą wszystkie nowalijki i kasze. Maia przekona Was jak dobre jedzenie karmi szczęściem, buduje nas i wspiera relacje z innymi.

Maia Sobczak
27 maja godz. 18

czas trwania 4 h
Tematem przewodnim warsztatów będzie zmiana nawyków żywieniowych na lepsze. Maia opowie jak i gdzie szukać dobrych produktów? Jak łączyć smaki? Wprowadzi Was w swój świat, przedstawi produkty który mają zbawienny wpływ na nasze zdrowie. Tematem przewodnim będą wszystkie nowalijki i kasze. Maia przekona Was jak dobre jedzenie karmi szczęściem, buduje nas i wspiera relacje z innymi.

Przygotujemy:
– ręcznie robiony makaron ze szparagami w winnym sosie
– pieczone młode warzywa z orzechowym sosem
– curry z groszkiem cukrowym
– miskę mocy z cytrynowym bulionem
– tartę flambee z fenkułem na słodko
– grillowaną sałatę z pomarańczami
– kokosowe racuchy z syropem imbirowym

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.