CHEF

Kuchnia Francuska I 11.01

260,00

Dostępność:

12 w magazynie

Categories :

, , .

Francja nazywana jest kolebką sztuki kulinarnej. Kucharze latami doskonalili kunszt kulinarny i śmiało można nazwać ich mistrzami sztuki kulinarnej. Kuchnia francuska jest pełna wysublimowanych smaków. Znajdziecie w tej kuchni wiele niuansów, prostych połączeń smakowych i przede wszystkim nietuzinkowe sposoby podania wielu dań.

Philippe Abraham

11 stycznia  godzina 18

czas trwania 4 h

Francja nazywana jest kolebką sztuki kulinarnej. Kucharze latami doskonalili kunszt kulinarny i śmiało można nazwać ich mistrzami sztuki kulinarnej. Kuchnia francuska jest pełna wysublimowanych smaków. Znajdziecie w tej kuchni wiele niuansów, prostych połączeń smakowych i przede wszystkim nietuzinkowe sposoby podania wielu dań.

Kuchnia francuska to nieustanna podróż poprzez wspaniałe smaki i receptury doskonalone przez wieki. Znana i ceniona na całym świecie. Nie jest tajemnicą, że Francuzi traktują swoje potrawy i produkty jako światowe dziedzictwo, a językiem francuskim nazywamy wiele zwrotów sztuki kulinarnej. Uważana przez wielu za najlepszą na świecie i kolebkę sztuki kulinarnej.

Przygotujemy:

– tradycyjna zupa cebulowa

– tarta z kaszanką

– wołowina po burgundzku z idealnym puree

– suflet Grand Marnier

 

 

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.