CHEF

Kolacja Pop Up Nikkei I 2.12

235,00

Dostępność:

16 w magazynie

Categories :

, , .

Kolacja Pop Up to połączenie wiedzy jaką podzielą się prowadzący  i swobody podczas degustowania wszystkich potraw. Tym razem nie będziecie musieli przygotowywać potraw. Wszystko będzie przygotowywane na Waszych oczach przez prowadzących, omawiane i serwowane zgodnie ze sztuką kulinarną i idealnymi połączeniami smakowymi jak i wizualnymi. Zaserwujemy dobrane specjalnie na te okazję wino, które pokreśli nietuzinkowość serwowanych potraw.

Nikkei to  połączenie dwóch światów kulinarnych. To połączenie kuchni Japonii i Peru. Te dwie kuchnie  to starożytne cywilizacje  z pięknymi tradycjami kulinarnymi, które  znakomicie się przenikają  , czego dowodem będą dania serwowane podczas kolacji Pop Up.

Edgar Qba Jakubowski & Kamil Sadkowski

2 grudnia godzina 17

czas trwania 4 h

Kolacja Pop Up to połączenie wiedzy jaką podzielą się prowadzący  i swobody podczas degustowania wszystkich potraw. Tym razem nie będziecie musieli przygotowywać potraw. Wszystko będzie przygotowywane na Waszych oczach przez prowadzących, omawiane i serwowane zgodnie ze sztuką kulinarną i idealnymi połączeniami smakowymi jak i wizualnymi. Zaserwujemy dobrane specjalnie na te okazję wino, które pokreśli nietuzinkowość serwowanych potraw.

Nikkei to  połączenie dwóch światów kulinarnych. To połączenie kuchni Japonii i Peru. Te dwie kuchnie  to starożytne cywilizacje  z pięknymi tradycjami kulinarnymi, które  znakomicie się przenikają  , czego dowodem będą dania serwowane podczas kolacji Pop Up.

Zaserwujemy:

-małże św. Jakuba , tabbouleh z czarnej quinoa ,kandyzowane kumwkaty , dressing yuzu

-surf & turf sushi trio
foie gras & Teriyaki , łosoś  & aji Amarillo , małże św.Jakuba & Chifa sos

-ryż z homarem , bisque z homara , szafran , białe miso

-wolno duszone żebro wolowe w sake z sosem sojowy i brązowym cukrem,  dynia kabocha i ostre pikle z Togarashi

-lody z Cachaca , kawowa galaretka

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.