Kolacja Pop Up I Nikkei 14.07

240,00

Dostępność:

Brak w magazynie

Kolacja Pop Up to połączenie wiedzy jaką podzielą się prowadzący  i swobody podczas degustowania wszystkich potraw. Tym razem nie będziecie musieli przygotowywać potraw. Wszystko będzie przygotowywane na Waszych oczach przez prowadzących, omawiane i serwowane zgodnie ze sztuką kulinarną i idealnymi połączeniami smakowymi jak i wizualnymi. Zaserwujemy dobrane specjalnie na te okazję wino, które pokreśli nietuzinkowość serwowanych potraw. Zabierzemy Was do świata Nikkei, czyli kuchni Japonii i Peru.

Edgar Qba Jakubowski & Kamil Sadkowski

14 lipca godzina 18

czas trwania 4 h

Kolacja Pop Up to połączenie wiedzy jaką podzielą się prowadzący  i swobody podczas degustowania wszystkich potraw. Tym razem nie będziecie musieli przygotowywać potraw. Wszystko będzie przygotowywane na Waszych oczach przez prowadzących, omawiane i serwowane zgodnie ze sztuką kulinarną i idealnymi połączeniami smakowymi jak i wizualnymi. Zaserwujemy dobrane specjalnie na te okazję wino, które pokreśli nietuzinkowość serwowanych potraw.

Nikkei to  połączenie dwóch światów kulinarnych. To połączenie kuchni Japonii i Peru. Te dwie kuchnie  to starożytne cywilizacje  z pięknymi tradycjami kulinarnymi, które  znakomicie się przenikają  , czego dowodem będą dania serwowane podczas kolacji Pop Up.

Zaserwujemy:

– tatar z tuńczyka ze świeżymi figami i foie gras

– sashimi z łososia z „mlekiem tygrysim” i salsą z papryki jalapeno

-czarny makaron z tuszem z sepii z mięsem jeżowca i kremem z yuzu

– kotlet jagnięcy z kością z ostrą zieloną pastą miso i sałatką z kolorowych marchwi, rzodkiewek, buraków z kremowym wasabi i czarnym sezamem

-lody z czerwonej fasoli

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.