Izrael I 8.06

290,00

Dostępność:

Brak w magazynie
Category: .

Naszą podróż do Izraela rozpoczniemy od Shashuki, bo tuż obok hummusu to jedno z najważniejszych domowych dań.

Choć często się mówi, że lepiej robić hummus niż wojnę to wojna jest o ten najlepszy hummus. Zdania są podzielone. Jedni mówią, że na każdym rogu jest ten najlepszy. Teraz jest idealna okazja to przygotowania samemu tego najlepszego i udowodnienia, że można podróżować będąc we własnym domu.
Kuchnia Izraelska to nie tylko hummus, ale również jagnięcina, bakłażany, granat, mięta, czy ser halloumi. Zapraszamy  w podróż od TelAvivu, aż do Jerozolimy. To będzie niezwykle smakowita uczta i słoneczna podroż.

Tomek Woźniak

8 czerwca  godz. 18

czas trwania 3,5-4 h

Naszą podróż do Izraela rozpoczniemy od Shashuki, bo tuż obok hummusu to jedno z najważniejszych domowych dań.

Choć często się mówi, że lepiej robić hummus niż wojnę to wojna jest o ten najlepszy hummus. Zdania są podzielone. Jedni mówią, że na każdym rogu jest ten najlepszy. Teraz jest idealna okazja to przygotowania samemu tego najlepszego i udowodnienia, że można podróżować będąc we własnym domu.
Kuchnia Izraelska to nie tylko hummus, ale również jagnięcina, bakłażany, granat, mięta, czy ser halloumi. Zapraszamy  w podróż od TelAvivu, aż do Jerozolimy. To będzie niezwykle smakowita uczta i słoneczna podroż.
Przygotujemy 
– Shashouka z halloumi
– klasyczny humus
– hummus Sabih z mango
– Hamshuka z migdałami
– Chrupiące cygara z wołowiną, orzeszki pinii
– Bakłażan z Jerozolimy

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.