Finger Food I 19.09

245,00

Dostępność:

Brak w magazynie

Podczas warsztatów poznacie ciekawe pomysły tak popularnego dzisiaj Finger Food’u.  To drobne przekąski na specjalne okazje, spotkania z przyjaciółmi. Ciekawe dania na jeden kęs, które spożywamy bez użycia sztućców, forma podania pozwala na swobodne korzystanie z przyjemności jedzenia i rozmowy jednocześnie.  Odkryjcie Finger Food razem z nami!

Claudia Filippi-Chodorowska
19 września  godz.18

czas trwania 4 h

Podczas warsztatów poznacie ciekawe pomysły tak popularnego dzisiaj Finger Food’u.  To drobne przekąski na specjalne okazje, spotkania z przyjaciółmi. Ciekawe dania na jeden kęs, które spożywamy bez użycia sztućców, forma podania pozwala na swobodne korzystanie z przyjemności jedzenia i rozmowy jednocześnie.  Odkryjcie Finger Food razem z nami!

Przygotujemy:

– roladki z frittaty i macek ośmiornicy

– smażone klopsiki z tuńczyka w oleju, suszonych pomidorów i czerwonej papryki

-suszone śliwki faszerowane mascarpone, gorgonzolą i orzechami

– pieczone kuleczki z zielonych oliwek i ricotty

-tatarek z łososia Mojito

-mus z krewetek, jajek na twardo, szczypioru i koperku (do grzanek i krakersów)

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.