CHEF

Finger Food I 10.01

245,00

Dostępność:

14 w magazynie

Categories :

, , .

Podczas warsztatów poznacie ciekawe pomysły tak popularnego dzisiaj Finger Food’u.  To drobne przekąski na specjalne okazje, spotkania z przyjaciółmi. Ciekawe dania na jeden kęs, które spożywamy bez użycia sztućców, forma podania pozwala na swobodne korzystanie z przyjemności jedzenia i rozmowy jednocześnie.  Odkryjcie Finger Food razem z nami!

Claudia Filippi-Chodorowska
10 stycznia godz.18

czas trwania 4 h

Podczas warsztatów poznacie ciekawe pomysły tak popularnego dzisiaj Finger Food’u.  To drobne przekąski na specjalne okazje, spotkania z przyjaciółmi. Ciekawe dania na jeden kęs, które spożywamy bez użycia sztućców, forma podania pozwala na swobodne korzystanie z przyjemności jedzenia i rozmowy jednocześnie.  Odkryjcie Finger Food razem z nami!

Przygotujemy

– mini mozzarella z krewetkami  i skórką cytrynową (na łyżce)

–  mini torciki z ricotty, pistacji i pomidorkami cherry

– suszone śliwki faszerowane kozim serkiem z czosnkiem i orzechami

– mus z tuńczyka, anchois i kaparów  ( do grzanek , krakersów)

– pomidorki cherry faszerowane ricottą z pastą truflową

– mini tatarek z wołowiny z korniszonem, oliwkami, kaparami

 

 

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.