Carpaccio i tatar | 13.06

260,00

Dostępność:

Brak w magazynie

Dwie przystawki w klasycznych i nowych ciekawych połączeniach smakowych. Warsztaty rozwieją wszystkie wątpliwości jak prawidłowo przygotować te przystawki. Carpaccio jest owocem geniuszu gastronomicznego założyciela Harry’s Baru w Wenecji, który stworzył to danie zainspirowany nazwiskiem wielkiego malarza włoskiego Renesansu Vittore Carpaccia. Jeżeli nie chcecie rezygnować z przyjemności jedzenia i podawania smacznych i kolorowych dań, to przepisy które poznacie na tych warsztatach mogą okazać się przyjemną alternatywą, która również pozwoli zadziwić Waszych i gości nowymi, świeżymi i bardzo smacznymi przepisami.

Claudia Filippi-Chodorowska
13 czerwca godz. 18
Czas trwania 4h
Dwie przystawki w klasycznych i nowych ciekawych połączeniach smakowych. Warsztaty rozwieją wszystkie wątpliwości jak prawidłowo przygotować te przystawki. Carpaccio jest owocem geniuszu gastronomicznego założyciela Harry’s Baru w Wenecji, który stworzył to danie zainspirowany nazwiskiem wielkiego malarza włoskiego Renesansu Vittore Carpaccia. Jeżeli nie chcecie rezygnować z przyjemności jedzenia i podawania smacznych i kolorowych dań, to przepisy które poznacie na tych warsztatach mogą okazać się przyjemną alternatywą, która również pozwoli zadziwić Waszych i gości nowymi, świeżymi i bardzo smacznymi przepisami.

Przygotujemy:
– carpaccio classico con rucola e Grana  (klasyczne carpaccio z rukolą i Grana Padano)
– carpaccio di spada con finocchi e olive  (carpaccio z miecznika z fenkułem i oliwkami)
– carpaccio di verdure  ( carpaccio z warzyw)
– carpaccio di frutta  (carpaccio z owoców)
– tartara di manzo  ( tatar z wołowiny)
– tartara di tonno alla meditteranea  (śródziemnomorski tatar z tuńczyka)

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.