Azjatyckie zupy I 19.07

285,00

Dostępność:

Brak w magazynie
Category: .

W ostatnich latach, światem zawładnęły zupy azjatyckie. Serwowane w dużych misach, pełnych makaronu ryżowego lub jajecznego, wywaru przejrzystego czy mętnego i masy świeżych dodatków i przypraw, tworzą danie idealne. Aromat to ich drugie imię.

Na warsztatach Edgar pokaże jak przygotować  kilka rodzajów zup azjatyckich, to czym się różnią, co nadaje im tyle aromatu, co w nich nas rozgrzewa. Nauczycie się tu jak przyrządzać najlepsze wywary i ciekawe dodatki.

Edgar Qba Jakubowski

19 lipca  godzina  18

czas trwania 4 h

W ostatnich latach, światem zawładnęły zupy azjatyckie. Serwowane w dużych misach, pełnych makaronu ryżowego lub jajecznego, wywaru przejrzystego czy mętnego i masy świeżych dodatków i przypraw, tworzą danie idealne. Aromat to ich drugie imię.

Na warsztatach Edgar pokaże jak przygotować  kilka rodzajów zup azjatyckich, to czym się różnią, co nadaje im tyle aromatu, co w nich nas rozgrzewa. Nauczycie się tu jak przyrządzać najlepsze wywary i ciekawe dodatki.

Przygotujemy

-japoński Ramen
– vietnamska Pho
– tajska Tom Yam
– malezyjska Laksa

Wszelkie informacje na temat tego, co zapewniamy, znajdują się tutaj.